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While the new coronavirus infection is spreading, the government and local governments have requested to refrain from going out, and sincerely accepted the seriousness of the current situation, we decided to close the shop and stop accepting trial classes.

We would like to express our deepest sympathies and condolences to those who died of the new coronavirus infection and their family members.We would also like to express our deepest sympathies to those affected.

This association has made this decision with the highest priority given to our customers' safety and prevention of the spread of infection.We apologize for the inconvenience, and we kindly ask for your understanding.

◆ Holiday period

Store closure period: Tuesday, April 7, 2020 to Wednesday, May 6

Experience cancellation period: April 7 (Tue) to May 6 (Wed) 2020

タケフナイフビレッジ創設より、これまで延べ50回以上開催してきた「手作り鍛造ナイフ教室」をさらにアップグレードして、新たなナイフ教室を開催することになりました!

​今までとココが違う!

従来の教室

・大人数のため、作業時間が制限される

​・指導員が少なく、質問がしにくい

・機械などの待ち時間が多い

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\ 新しい教室 /

・少人数のため、作業時間がしっかりとれる!

​・職人が常に付いてくれるので質問しやすい!

・機械の待ち時間が短く、作業しやすい!

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\\ ラインナップはこちら //

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Kitchen knife

キッチンナイフ

★★☆☆☆

オリジナルの両刃包丁を2丁作製。「こんな形の包丁があったら…」を実現できる、固定観念を取っ払った自由度を実現。有料オプションで、柄の選択も可能に!

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Basic

ベーシック

★★★☆☆

和式ナイフ1丁を作製。刃の火造り鍛造から、焼き入れ、研ぎ、柄・革ケースの作製に至るまで 、ナイフ作りのベーシックを1から学ぶことが出来ます!

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Advance

アドバンス

★★★★☆

ヒルト付きカスタムナイフ1丁を作製。BASICを受講された方が受けられるワンランク上のクラスです。自分のデザインしたナイフを現実のものに!

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03

Creative

クリエイティブ

★★★★★

アドバンスをクリアされた方のための最後の壁。利器材を使わず、伝統の技「鍛接」を学び、そこからナイフや包丁を製作する、最難度の技に挑戦です!

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\\今回開催はこちら//

Kitchen Knife

​キッチンナイフ

開催日

9/14(木)・15(金)

Q、​いつもの包丁教室とは何が違うの?

菜切やペティなど好きな形を選べる!

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​包丁の柄が選べるオプション付き!

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2日間職人の細かい指導が得られます!

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●お問い合わせ●

タケフナイフビレッジ
TEL:​0778-27-7120
(受付時間 9:00~17:00)

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